Населено място:
Структура / в.ф.:
Област в която е длъжността:
Минимална образователна степен:
- Средно образование
Наименование на длъжността:
Крайна дата за подаване на формуляри:
Описание и основни изисквания за длъжността:
І. Описание на длъжността:
1. Приготвя ястия от различни видове хранителни продукти по утвърдени рецепти;
2. Изготвя заявки за доставка на хранителни продукти;
3. Отговаря за навременното издаване на кухненската продукция, количеството, качеството и естетическото й оформяне.
ІІ. Изисквания за заемане на длъжността:
1. Образование - средно;
2. Професионален опит - не се изисква, но ще е предимство при подбора.
ІІІ. Необходими документи за кандидатстване:
1. Заявление до изпълнителния директор на ИА "ВКВПД" - свободен текст, с посочен телефон за контакт;
2. Автобиография - CV;
3. Копие от документ за завършено образование;
4. Копия от документи за придобит трудов стаж и професионален опит (трудова книжка, УП-3 и др.).
ІV. Прием на документи:
Документите за кандидатстване се подават в Териториална дирекция-София, гр. София, бул. "Тотлебен" № 34А, сградата на хотел "Шипка", Деловодство, ет. 2, стая 246, от 9,00 ч. до 17,00 ч. в работни дни от понеделник до петък.
V. Контакти:
Лице за контакт - Лилия Недялкова, началник на сектор "Хотел "Рибарица", телефон 0892 606 736
e-mail: hotel_ribarica@militaryclubs.bg
e-mail: ribaritza@abv.bg
Състояние на обявата:
- Текуща обява